Reglement

Seven Deuce pokerclub kaarten.
 • SEVEN DEUCE is de mooiste live low-stakes Pokervereniging van België. Om er zeker van te zijn dat alles in goede banen loopt is het het nodig dat er duidelijke regels zijn. Elke speler die deelneemt aan onze toernooi verklaart zich akkoord met het vereniging reglement en erkent de regels.
 1. Respect voor iedereen is de basis. Als je met een open en respectvolle ingesteldheid plaatsneemt aan de tafel is dat altijd een goede basis om het spel correct te laten verlopen.
 2. Beslissingen van de Floor of Tournament Director zijn onherroepelijk. Zijn of haar wil is wet. Je mag ervan uitgaan dat de Seven Deuce medewerkers altijd beslissingen nemen die in het belang van het toernooi zijn en Fair Play in de hand werken. Als er vragen of discussies zijn aan tafel, roep dan altijd de floor of de tournament director, na een situatie is het onmogelijk om correcties of rechtzettingen door te voeren.
 3. Rabbit Hunting, kijken naar de kaarten die nog zouden komen nadat een hand is afgerond, is niet toegelaten. Online is dit wel mogelijk omdat dit het spel niet vertraagd en omdat de speler individueel kan beslissen of hij of zij dat wenst. Live ligt dit moeilijker.
 4. Het is verboden om een telefoon of toestel met wifi of 4G/5G connectie te gebruiken tijdens het spelen van een hand. Als de Floor of TD dit vaststelt kan uw hand doodverklaard worden zonder verdere reden.
 5. Tijdens het spelen van het pokerspel wordt er enkel Nederlands, Frans of Engels gesproken. Andere talen zijn niet toegelaten tijdens het spelen van een hand of wanneer je aan tafel zit. Spreekt voor zich dat aan de bar of op het terras alles mogelijk is.
 6. Bij een all-in situatie worden alle handen die live zijn in het hand geopend op het moment dat er geen betting meer mogelijk is.
 7. Chips blijven altijd op tafel. Zet chips met een grotere waarde vooraan. Gebruik chips trays als je van seat moet wisselen. Chips die in tassen of broekzakken gestoken worden zullen per definitie dood verklaard worden. Ze worden verwijderd uit het spel.
 8. Voor een live hand ingedeeld te krijgen moet je aan tafel zitten op de moment dat uw laatste kaart gedeeld wordt. Als je niet aan tafel zit op dat moment zal uw hand dood verklaard worden.
 9. Samen spannen of chipdumping zal altijd leiden to poker technische sancties. In ernstige situaties zal er overgegaan worden tot diskwalificatie en heeft de speler geen recht meer op een payout.
 10. 1 hand 1 speler, kaarten -dood of levend- worden NOOIT besproken tijdens een hand, ook duidelijke reacties die je kaarten verraden zijn niet toegestaan. Inbreuken hiertegen zullen altijd leiden tot sancties.
 11. 1 hand 1 speler, kaarten worden nooit getoond aan andere spelers of toeschouwers, anders is de hand dood.
 12. 1 hand 1 speler, er mag geen commentaar of advies gegeven worden tijdens het spelen.

HUISREGLEMENT

 1. Beleefd, rustig en respectvol. We hebben het al meermaals gezegd maar dit is de essentie, niet enkel in de poker. Think about itvereniging
 1. Zorg voor materiaal. We hebben heel wat materiaal dat ter beschikking gesteld wordt. Behandel dit materiaal volgens de principes van de goede huisvader.
 2. Hygiëne. Het is belangrijk dat alles hygiënisch verloopt. Was regelmatig jouw handen en zorg ervoor dat je verzorgd naar de komt. Als je gebruik maakt van het sanitair zorg ervoor dat je dit netjes en proper achterlaa.
 3. Geen eigen drank & eten. Het consumeren van eigen drank en eten is niet toegelaten in de vereniging.
 4. Rook-etiquette. De pokervereniging van Seven Deuce is rookvrij. Het is niet toegelaten om in de ruimte te roken. Ook vapen of het gebruik van elektronische sigaretten is binnen verboden. Het is ook verboden om op de pokertafels zelf sigaretten te rollen. In de vereniging zijn er aangeduide plaatsen om te roken, maak gebruik van deze plaatsen. Zorg ervoor dat er niet geroepen wordt in de rookruimtes en dat alles netjes en ordelijk verloopt. Maak gebruik van de asbakken. Gooi geen peuken op de grond.
 5. Dress code. Er zijn geen zware of specifieke kledingvoorschriften. Iedereen kan zijn wie hij of zij is. Zorg er wel voor dat je netjes en verzorgd naar de vereniging komt. Expliciete en aanstootgevend kledij zijn verboden.
 6. Drugs en Alcohol. Het gebruik van drugs is verboden. Overmatig gebruik van alcohol is niet toegelaten. Spelen onder invloed is niet toegelaten en zal altijd leiden tot uitsluiting van het toernooi. De crew van Seven Deuce heeft altijd het recht om verkoop van alcohol te weigeren.
 7. Self-deal. De Seven Deuce toernooien zijn self-deal. Zorg ervoor dat je een kleine basis hebt. Als je niet kan delen dan is dat geen ramp, er zijn altijd spelers in de vereniging die je willen helpen. Soms zijn er tafels of events die wel gedeeld worden. Dit wordt door het vaste team gedaan of door vrijwilligers. Behandel deze mensen altijd met respect.
 8. Verbaal & Fysiek geweld. Elke vorm van verbaal en/of fysiek geweld wordt niet getolereerd aan de pokertafels van Seven Deuce. Inbreuken zullen altijd leiden tot sancties.
 9. Geloof, Afkomst, Politieke overtuiging. Er is plaats voor iedereen aan de tafeltjes van Seven Deuce. Als je naar de vereniging komt doe je dat met een open geest en respect voor iedereen. Tijdens het spel is er maar één wil die wet is en dat is die van Pokergoden.
 10. Cameras. Er zijn verschillende camera’s in de rooms van Seven Deuce. Indien nodig zullen beelden geraadpleegd worden om situaties te beoordelen.
 11. SEVEN DEUCE houdt zich volledig en ten alle tijden aan de richtlijnen van de kansspelcommissie. De vereniging is dankbaar dat deze richtlijnen het mogelijk maakt dat echte Pokerliefhebbers hun passie in de reële wereld kunnen beoefenen. Een ieder die zich tegen deze regels verzet of protesteert is niet welkom en zal per direct uit onze vereniging worden verwijdert

SANCTIES

Seven Deuce vindt het zeer belangrijk dat het vereniging reglement wordt nageleefd. Inbreuken tegen het reglement krijgen altijd een gepaste sanctie. Volgende sanctiemogelijkheden zijn er:

 • Waarschuwing. In vele gevallen zal er uiteraard eerst een waarschuwing gegeven worden zonder verdere gevolgen. Spelers die al een waarschuwing hebben gekregen zullen een sanctie krijgen.
 • Poker-technische sancties. In sommige gevallen kan de Floor of TD beslissen om de speler gedurende 1 of meerdere handen uit te sluiten van het spel. Het is ook mogelijk dat een speler gediskwalificeerd wordt voor een toernooi. Spelers die gediskwalificeerd worden hebben geen recht op een terugbetaling van hun buy-in en ze hebben ook geen recht op een payout.
 • Uitsluiting van de vereniging. Als het nodig is worden spelers van minstens 6 maanden tot life-time uitgesloten van de vereniging. Dit wil zeggen dat de speler gedurende een bepaalde periode of voor altijd niet langer welkom is aan de tafeltjes van de vereniging. Fysiek geweld, fraude en valsspelen leiden altijd tot uitsluiting voor een lange periode of lifetime.

1
2

Word nu lid

Vul hier je gegevens in.
2

Nog een laatste stap

Gelieve €15 over te schrijven naar de volgende rekeningnummer:
BE69 1030 8732 0478
Bedankt voor je aanmelding!
U ontvangt binnenkort een bevestiging in uw mailbox.
Er ging iets mis... Probeer het opnieuw.
We maken gebruik van cookies om gegevens m.b.t. de prestaties en het gebruik van deze website te verzamelen & analyseren, om sociale netwerkfunctionaliteiten aan te bieden en onze content & advertenties te verbeteren en personaliseren.
Bekijk onze privacy policy voor meer informatie.