Praktische info

Kom je voor het eerst naar onze pokervereniging?
Check dan zeker alle info op deze pagina.

Seven Deuce pokerclub kaarten.

Club Info

Gouden icoon klaver.
Wie mag meespelen?

Iedereen ouder dan 18 jaar mag meespelen. Je hebt een geldige ID kaart nodig en je moet lid zijn van de vereniging. Er is in onze vereniging geen verplichting om een EPIS check te doen. Dit wil zeggen dat spelers die om wille van hun beroep bijvoorbeeld geen toegang hebben tot een casino alsnog in de vereniging terecht kunnen.

Gouden icoon klaver.
Lidkaart

De Seven Deuce pokervereniging is een private vereniging. Enkel spelers met een lidkaart hebben toegang tot de vereniging. Iedereen die mag spelen kan lid worden van de vereniging. Wij hebben de correcte persoonsgegevens van een lid nodig én elk lid betaalt €15 lidgeld per jaar. Leden hebben toegang tot de pokervereniging.
Check zeker onze privacy statement om na te gaan hoe wij jouw gegevens zorgzaam beheren.

Gouden icoon klaver.
Food & Drinks

In Seven Deuce pokervereniging is er een ruim assortiment aan eten en drinken beschikbaar. Het is dan ook niet toegelaten om eigen dranken of voeding te consumeren in de pokervereniging Seven Deuce,
We appreciëren uw steun hier.

Gouden icoon klaver.
Toegankelijkheid

Onze Seven Deuce pokervereniging in Sint-Lenaarts is toegankelijk voor rolstoelgebruikers. Heb je specifieke vragen over de toegankelijkheid van de room? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen met uw vragen.

Respect & Fair play

Gouden icoon klaver.
De Floor en TDA zijn baas

Iedereen die deelneemt aan de live poker evenementen van Seven Deuce erkent dat de Floor en de Tournament Director die het toernooi leiden alle beslissingsmacht heeft om het tornooi in goede banen te leiden.
De Seven Deuce crew kan gelijk welke beslissing nemen in het belang van het correct verlopen van een live poker toernooi. Seven Deuce volgt de pokerregels die uitgevaardigd werden door de TDA (Poker Tournament Directors Association - www.pokertda.com

Gouden icoon klaver.
Respect

Bij Seven Deuce is iedereen welkom: afkomst, geloof, sociale klasse en politieke overtuigingen zijn van ondergeschikt belang aan de pokertafel in onze Seven Deuce room
Bij ons heeft de Tournament Director het laatste woord en zijn het de pokergoden die zullen beslissen over de flop, de turn en de river... elke inbreuk die wordt vastgesteld zal minimaal leiden tot een uitsluiting van de vereniging voor een periode van minstens 6 maanden.
Voor fysiek geweld is er geen plaats in de vereniging, elke vorm van fysiek geweld leidt altijd tot een lifetime uitsluiting in de Seven Deuce vereniging.

Gouden icoon klaver.
Fair play

Seven Deuce vindt het van essentieel belang dat alle events correct verlopen. Daarom hebben we verschillende controle mechanismes in place en hebben we de nodige camerabewaking.
Daarnaast rekenen we erop dat alle spelers er alles aan doen om uitsluitend volgens de regels te handelen.
Elke inbreuk die wordt vastgesteld zal minimaal leiden tot uitsluiting van de vereniging voor een periode van minstens 6 maanden.

Veiligheid & Privacy

Gouden icoon klaver.
Camerabewaking

In de vereniging van Seven Deuce zijn tientallen camera's geplaatst voor ieders veiligheid. De beelden worden gemonitord om de veiligheid in de vereniging te garanderen en om eventuele fraude tegen te gaan.

Gouden icoon klaver.
Ongevallen en diefstal

Seven Deuce is niet verantwoordelijk voor eventuele ongevallen en diefstal. Deelname aan lieve poker evenementen in de Seven Deuce pokervereniging doe je op eigen initiatief.

Gouden icoon klaver.
Foto's en filmpjes

In de Seven Deuce pokervereniging worden er op regelmatige basis foto's en filmpjes gemaakt die gebruikt worden voor sociale media, websites en nieuwsbrieven.
Ook wordt er van elke toernooi-winnaar een winnaar-foto gemaakt die gepubliceerd wordt.
Door deel te nemen aan de live poker evenementen van Seven Deuce geef je toestemming dat deze beelden gemaakt en gebruikt worden.

Ontdek het perfecte evenement voor jou

Ervaar een verscheidenheid aan spannende pokerevenementen, elk met een uniek formaat en niveau van competitie.
Of je nu een doorgewinterde professional bent of een beginner, er is voor ieder wat wils.

Blijf op de hoogte

Krijg informatie over aankomende events, membership voordelen en exclusieve aanbiedingen.

Door op 'Aanmelden' te klikken, ga ik akkoord met de Privacy Policy
Bedankt voor je inschrijving!
Er ging iets mis... Probeer het opnieuw.
Bovenaanzicht speelkaart Seven Deuce.
1
2

Word nu lid

Vul hier je gegevens in.
2

Nog een laatste stap

Gelieve €15 over te schrijven naar de volgende rekeningnummer:
BE69 1030 8732 0478
Bedankt voor je aanmelding!
U ontvangt binnenkort een bevestiging in uw mailbox.
Er ging iets mis... Probeer het opnieuw.
We maken gebruik van cookies om gegevens m.b.t. de prestaties en het gebruik van deze website te verzamelen & analyseren, om sociale netwerkfunctionaliteiten aan te bieden en onze content & advertenties te verbeteren en personaliseren.
Bekijk onze privacy policy voor meer informatie.